lab-R
 

Over lab-R

Samen je droomthuis waarmaken

Bij het bouwen van een eigen huis of een grote verbouwing komt meer kijken dan alleen een ontwerp maken. Je wilt uiteindelijk ook dat de plannen gerealiseerd worden zoals je het voor ogen hebt. Het is een heel proces waarbij verschillende partijen, meningen en vaak ook onverwachte omstandigheden komen kijken. Lab-R wil daadwerkelijk samen je plannen waarmaken. Precies zoals je het voor ogen hebt, inclusief het interieur.

 

Dit zeggen klanten over de samenwerking met lab-R

“Roel was een fijne architect om mee samen te werken tijdens onze aan- en verbouwing. Vanaf het begin luisterde hij goed naar onze wensen en bracht hij originele ideeën naar voren. Niet enkel voor het exterieur, maar ook voor het interieur. Ook gedurende de rest van het proces verliep het contact fijn. De aannemer was ook zeer tevreden over de gedetailleerde tekeningen en de samenwerking met de architect.” – Erwin & Desiree

 

Dit is typisch lab-R

Samen waarmaken ontstaat in de visie van lab-R vanuit een aantal elementen. Ten eerste visualiseert Roel het beeld dat zijn klanten voor ogen hebben. Daarnaast brengt hij zijn eigen vakkennis en inzichten mee om een aantal out-of-the-box suggesties te doen. Vaak zijn dit zaken waaraan je misschien nog niet hebt gedacht of niet eens van wist dat het een mogelijkheid was. Als er een gezamenlijk ontwerp op tafel ligt dat voldoet aan al je wensen is het tijd voor de volgende stap: zorgen dat het ontwerp ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Dit start met nauwkeurige tekeningen, zodat de bouwprofessionals precies weten wat van hen wordt verwacht. Ook meedenken over onverwachte zaken en meekijken of de (ver)bouw daadwerkelijk zo verloopt als op tekening staat, hoort hierbij. Als architect en binnenhuisarchitect zorgt Roel dat alles perfect op elkaar aansluit.

Over Roel

Roel Wildervanck van lab-R

Roel wist als kind al vroeg wat hij wilde worden: architect. Na de opleidingen Ruimtelijk ontwerpen en Architectuur startte Roel bij een groter architectenbureau. Daar merkte hij dat hij graag betrokken was bij het volledige proces: van het begin tot het daadwerkelijke eindresultaat. Om die reden besloot Roel zijn eigen bureau in Breda te starten: lab-R. Zo kan hij datgene doen wat hij het liefst doet: ‘samen waarmaken’. Dit betekent dat Roel betrokken is bij jou. Vanaf de eerste schets tot de oplevering van het gehele project. Doordat Roel zowel architect als binnenhuisarchitect is, houdt hij zich bezig met zowel het exterieur als interieur van de woning. Hij is altijd bezig met zijn vak. Zo doet hij kennis op via vakverenigingen en spreekt hij regelmatig met vertegenwoordigers van leveranciers om inspiratie op te doen voor nieuwe materialen. Hierdoor weet hij voor zijn opdrachtgevers een echt droomthuis te realiseren. Dus of jullie nu je huis willen verbouwen of een nieuwbouwwoning gaan bouwen, Roel zorgt ervoor dat het gerealiseerd wordt zoals het is ontworpen.

ROEL WILDERVANCK

ARCHITECTENREGISTER:
registratienummer: 1.110201.002

 

OPLEIDINGEN:
2005-2010 | Fontys Hogescholen, Academie voor Architectuur en Stedenbouw | Tilburg
opleiding: architectuur | diploma 2010 | titel: Master of Architecture [MArch]

1998-2003 | Avans Hogescholen, Faculteit Sint Joost | Breda
opleiding: ruimtelijk ontwerpen | diploma 2003 | titel: Bachelor of Design [BDes]