lab-R
 
2792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2792,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
  • Renovatie bedrijfshal Roosendaal. - lab-R
  • Renovatie bedrijfspand kantoor Roosendaal. - lab-R
  • Renovatie bedrijfspand kantoor Roosendaal. - lab-R
  • Renovatie bedrijfspand kantoor Roosendaal. - lab-R
  • Renovatie bedrijfspand kantoor Roosendaal. - lab-R
  • Plattegrond +0 renovatie bedrijfspand (oud). - lab-R
  • Plattegrond +0 renovatie bedrijfspand (nieuw). - lab-R
  • Renovatie bedrijfspand kantine Roosendaal. - lab-R
  • Plattegrond +1 renovatie bedrijfspand (oud). - lab-R
  • Plattegrond +1 renovatie bedrijfspand (nieuw). - lab-R
  • Renovatie bedrijfshal Roosendaal. - lab-R

Studie bedrijfspand

Dit ontwerp is bedacht vanuit de visie dat ook met beperkte middelen groot resultaat bereikt kan worden.

 

Voor een makelaar in Roosendaal heeft lab-R onderzoek gedaan naar de revitalisering van een bestaand bedrijfspand. Het bestaande kantoorblok heeft zijn beste tijd gehad. Om toekomstige huurders een indruk te geven van de potenties is het ontwerp bedacht vanuit de visie dat ook met beperkte middelen groot resultaat bereikt kan worden.

Door het toevoegen van grote glazen puien wordt het gesloten kantoorblok geopend waardoor er een relatie met de werkvloer ontstaat. Dit zorgt voor een sociale transparante bedrijfscultuur. Met eigentijds materiaal- en kleurgebruik en door toepassing van grafische elementen wordt de inrichting al snel getransformeerd naar de stijl van nu.

Datum

27|05|2014

Categorie

Herontwikkeling, Interieur, Renovatie, Verbouwing