lab-R
 

X over lab-R

Samen waarmaken met lab-R, architect in Breda

lab-R | architect in Breda ontwikkelt met u, voor u. Samen waarmaken, dat is hoe wij werken. Van de eerste schets tot aan de bouwuitvoering. En van het gebouw tot aan de inrichting.

Gebouw of droomgebouw?
Wat maakt een huis tot uw droomhuis? Hoe ziet een ideaal kantoorpand eruit? Wat kunt u bereiken met een restaurantverbouwing? Het zijn uitdagende vragen waar u zelf waarschijnlijk niet zomaar een antwoord op heeft. Daarom helpt lab-R u daar graag bij. lab-R is een ervaren architectenbureau uit Breda dat al tal van succesvolle |projecten| heeft begeleid en uitgevoerd.

U bepaalt, wij helpen
De sleutel tot succes ligt altijd bij u. Als eindgebruiker, eigenaar of bewoner bepaalt u zelf hoe het ontwerp er uit komt te zien. Om u op weg te helpen, stelt lab-R daarbij de juiste vragen. Wat gaat u precies doen in uw nieuwe pand? Wat wilt u dat uw klanten beleven? Hoe wilt u zich thuis voelen?

Ontwerp dat het beste bij u past
lab-R gaat verder dan het opleveren van een gebouw. Zowel thuis als op het werk wilt u zich op uw gemak voelen. Een gebouw moet dan ook echt bij u passen. In uiterlijk, maar zeker ook in gebruik. lab-R maakt onder andere gebruik van inspiratiebeelden om uw voorkeuren te achterhalen. Zo krijgt u een specifiek ontwerp op maat dat het beste bij u past.

Exterieur én interieur
Als u samen met ons de buitenkant van uw pand hebt ontworpen, is het tijd om te kijken naar het interieur. En ook bij een verbouwing komt het interieur aan bod. Kleur, materialen, lichtval. Allen bepalen ze de sfeer en beleving van het interieur. Daarom denken wij graag mee over lichtplannen, kleurgebruik, materialisering en inrichting.

Ontzorgen van begin tot eind
Werken met lab-R betekent ook dat u wordt ontzorgd van A tot Z. Onderzoek, schetsontwerp, definitief ontwerp, bouwvoorbereiding en bouwuitvoering. Wij nemen het allemaal uit handen zodat u tijd heeft voor andere zaken. lab-R heeft ervaring met het uitvoeren van volledige projecten zoals u van een sparringspartner mag verwachten.

lab-R, samen waarmaken
Roel Wildervanck MArch

Kijk hier voor |werkwijze|